Yagmur Tanrisevsin demantovala svadju sa Hande Ercel

Yagmur Tanrisevsin i Hande Ercel su veoma talentovane, lepe i mlade turske glumice. Pored toga glumice imaju još nešto zajedničko.

Yagmur Tanrisevsin demantovala svadju sa Hande Ercel

Foto Credits: DiziCentral

Glumice Hande Ercel i Yagmur Tanrisevsin imaju zajedničkog bivšeg momka - Kerema Bursina. U Turskoj štampi se pojavila i neka priča o svadji izmedju ove dve divne dame, koja je demantovana. Evo i o čemu se radi.

Hande Ercel je pre nekoliko dana primećena od strane novinara u Etiler području, odnosno kako napušta jedan od klubova i tom prilikom razgovarala sa pripadnicima medija. Zanimljivo je da joj se put ukrstio sa bivšom devojkom njenog bivšeg momka Kerema Bursina, Yagmur Tanrisevsin. Hande je u intervjuu potvrdila da ona nastavlja svoje studije na Mimar Sinan Univerzitetu i da joj je obrazovanje veoma važno i vredno.

Ipak, novinare je više zanimao susret Hande i Yagmur, koje su se videle u prolazu ali se tom prilikom nisu pozdravile. Novinari su bukvalno potrčali za Yagmur Tanrisevsin i odmah upitali da li su njih dve u svadje, naravno u potrazi za “sočnim” detaljima i naslovima. Tanrisevsin je to demantovala, rekla da poznaje koleginicu Ercel i da bi joj se javila da ju je primetila. Jednostavno je nije videla i zbog toga se nije pozdravila sa njom.

Dakle novi, ovaj put zaista jeftin pokušaj pravljenja skandala i neke priče od strane turskih medija nije uspeo...

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Razočaravajući početak serije Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

By: TV Exposed