Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš je stvorila vernu publiku

Iz mnogih TV serija koje se emituju poslednjih godina dobro znamo koliko je teško dobiti gledanost nedeljom uveče.

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš je stvorila vernu publiku

Foto Credits: Haberler

Nije postojao veliki projekat koji bi mogao da preživi protiv veoma moćnih produkcija pod nazivom Yargi | Presuda i Teskilat | Organizacija.

Međutim, izgleda da je serija Kirli Sepeti | Prljavi veš promenila ovu jednačinu.

Serija, koja se nedeljom uveče emituje na televiziji Fox, impresionira kako impresivnom pričom, tako i jakom glumačkom postavom.

Gledanost serije Kirli Sepeti je i dalje veoma dobra od dana kada je počela.

Dobra gledanost

Pored majstorskog imena poput Ayce Bingol, veliku pažnju privlače i imena u sporednim ulogama serije, koja okuplja iskusne glumice poput Ceren Moray i Cansu Tosun u glavnoj ulozi.

Serija Kirli Sepeti, koja uključuje imena kao što su Serkay Tutuncu, Halil Ibrahim Ceyhan, Gozde Seda Altuner, Bestemsu Ozdemir, Serhat Kilic, Devrim Yakut, izdvaja se kao produkcija koja govori o realnosti života između siromašnih i bogatih.

Pravi uspeh serije bio je u tome što je uspela da dobije veliku podršku publike, u poređenju sa mnogim projektima koji godinama nisu uspeli da se održe u odnosu na TV serije pod nazivom Yargi i Teskilat. Iako je došlo do blagog pada gledanosti serije Kirli Sepeti | Prljavi veš, koja je postigla stabilnost u rejtingu i ostvarila rezultate iznad prosečnih stopa, to nije narušilo stabilan imidž.

Serija, koja je završila dan na 3. mestu sa svojom 6. epizodom u total kategoriji, postala je najgledaniji program posle serija Yargi i Teskilat.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun otkrila kako je dobila ime

By: TV Exposed