Su Burcu Yazgi Coskun otkrila kako je dobila ime

Mlada i uspešna glumica Su Burcu Yazgi Coskun bila je gošća emisije „Veče sa Ibrahimom Selimom”, koja je snimana u Maximum Unik Boku i emitovana na Youtube kanalu Ibrahima Selima.

Su Burcu Yazgi Coskun otkrila kako je dobila ime

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je igrala lik Asiye u TV seriji Kardeslerim | Moja braća, dala je iskrene izjave.

Su Burcu Yazgi Coskun, koja takođe skreće pažnju svojim simpatičnim stavom, takođe je podelila priču o svom imenu. „Moja porodica je htela da ih sve stavi, ali nisu mogli da odluče“, objasnila je glumica.

Rekla je da joj je sestra dala ime Su, otac joj je dao ime Burcu, a majka Yazgi.

Coskun, koja je završila srednju likovnu školu Pera, rekla je da iako je počela da glumi kao mlada, nije imala problema sa adaptacijom i da je uvek bila zainteresovana za umetnost.

Mašta o farmi konja

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je rekla da mnogo voli glumu, izjavila je da joj učešće u dramskim serijama nije nimalo opterećivalo i da joj se to veoma dopalo. Objašnjavajući da je zanimaju sve grane umetnosti, Coskun je rekla da svira klavir i voli ples, te da pohađa časove hip-hopa, flamenka i baleta.

Objašnjavajući svoje snove van svoje profesije, Coskun je rekla:

„Ja mnogo volim konje, volela bih da imam farmu konja u budućnosti.“.

Coskun je rekla da je bila najmlađe dete u svojoj porodici: „Moja porodica me je tretirala kao princezu“, rekla je.

Su Burcu Yazgi Coskun je rekla da više voli da kaže šta god oseća: „Ja sam transparentna osoba, dobro komuniciram sa drugima jer vrlo jasno pokazujem svoja osećanja. Mislim da ne treba da se saberem odmah nakon razočaranja, čovek treba da prođe kroz proces žalosti, ako želi da plače, ona treba da plače, taj bol treba da doživi.”.

NOVO - Burak Deniz o seriji Bambaska Biri i kritikama upućenim Hande Ercel

By: TV Exposed