Burak Deniz o seriji Bambaska Biri i kritikama upućenim Hande Ercel

Podsećajući da je serijal Bambaska Biri / Neko drugi bio drugi najprodavaniji projekat na sajmu sadržaja Mipcom održanom u Kanu, Burak Deniz je zadovoljan velikim interesovanjem za projekat u kojem glumi.

Burak Deniz o seriji Bambaska Biri i kritikama upućenim Hande Ercel

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je sa partnerkom Hande Ercel prisustvovao sajmu u Kanu, takođe je izjavio da sve ide dobro i da će i dalje dobijati prijatne vesti iz inostranstva.

Burak Deniz je izrazio nadu o projektu Bambaska Biri, koji nije mogao da spreči opadajući trend sve do prošle nedelje, uprkos tome što je dobio bolje ocene kada je počeo.

Glumac je rekao: „Trenutno se osećamo dobro, to je prosečna ocena i izgleda da će rasti. Uzbuđeni smo, nastavljamo da radimo. Radimo na isti način, sa istom ozbiljnošću i istim profesionalizmom. Izgleda da će scenario postati bolji.“.

Kritike o glumi Hande Ercel u Turskoj, posebno na društvenim mrežama, prestale su poslednjih nedelja.

Uvek će biti kritika

Međutim, vladala je veoma intenzivna atmosfera kritike kada je TV serija Bambaska Biri prvi put počela. Iako je Hande Ercel bila veoma cenjena od strane obožavalaca TV serija u inostranstvu i dobila veliku podršku, intenzivne kritike domaće publike uznemirile su i vlasnika Gold filma Faruka Turguta, a poznati producent je skrenuo pažnju na ovo pitanje.

Kritike na račun glumačke izvedbe Ercel upućene su i njenom partneru Buraku Denizu. Burak Deniz je ove kritike objasnio na sledeći način:

„Ovo je tema vredna divljenja. Gledate nešto i to vam se ne sviđa. Biće uvek kritika. Biće i loših ljudi kao i dobrih. Nastavićemo da radimo. Naravno da razmenjujemo ideje, naravno da imamo razmene misli na snimanju, na kraju krajeva, mi smo partneri. Ranije smo poslovali, a sada smo ponovo zajedno u projektu.

Naša saradnja na setu je prijatna. Naravno, loši komentari utiču na ljude. Ne govorim konkretno u ime Hande, ona ne želi da neko govori loše o njoj. Ali ovo se pretvara u stvari koje samo čitamo i pored kojih prolazimo. Svi žele da nastave svoj posao i da ga rade na najbolji mogući način.”.

NOVO - Uskoro nova turska serija Aska Dusman / Neprijatelj ljubavi

By: TV Exposed