Još dobrih vesti za seriju Donence

Uspesima TV serije Donence, koja privlači pažnju kao dramski projekat koji se emituje na ekranima Kanala D, dodaju se i novi.

Još dobrih vesti za seriju Donence

Foto Credits: Internet Haber

Početak međunarodne prodaje ove turske serije, za koju je otkriveno da se emituje u Izraelu, privukao je pažnju kao veoma pozitivan razvoj događaja.

Nastavljajući da postiže dobre rezultate sa TV serijama i u gledanosti, emiter Kanal D ističe se u letnjem periodu. Ne bi bilo pogrešno reći da stvari idu dobro za TV seriju Donence, koja takođe ima jaku poziciju na društvenim mrežama.

U utorak je izašla 4. epizoda serije i došao je još jedan uspeh.

Prvo mesto u total kategoriji

To što je serija osvojila prvo mesto uzimajući najbolju gledanost dana u total kategoriji rejtinga dodatno je podiglo moral ekipe.

Sa svojom 4. epizodom, TV serija Donence završila je dan na drugom mestu u kategorijama AB i ABC1.

Sumeyye Aydogan i Caner Topcu su u glavnim ulogama serije, gde je prikazana lepota Izmir Foče, kao i zanimljiva priča i dobri glumački nastupi.

Sklad i energija dvoje mladih glumaca takođe su veoma uspešni za publiku. Četvrta epizoda, u kojoj se izdvajaju emotivne scene, dobila je veoma pozitivne komentare publike na društvenim mrežama. Ne bi bilo pogrešno reći da je za seriju sve dobro prošlo.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencekanald)

NOVO - Sila Turkoglu o seriji Kizilcik Serbeti i vezi sa Alpom Navruzom

By: TV Exposed