Ozge Gurel prošla posebnu obuku zbog serije Sipahi

Ozge Gurel je na ekrane došla sa digitalnom serijom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi. Serija koju potpisuje NG Media, nažalost, završila je bez kraja sezone u 26. epizodi.

Ozge Gurel prošla posebnu obuku zbog serije Sipahi

Foto Credits: Haberler

U leto je Gurel došla do izražaja udajom za svog dugogodišnjeg verenika i kolegu Serkana Cayoglua. Ozge Gurel, čiji fanovi željno iščekuju njenu novu seriju, ovog puta se sprema da se sa publikom sretne sa TV serijom Sipahi koja se snima i priprema za kanal Show TV. Ovog puta gledaćemo uspešnu glumicu sa policijskim likom.

Ozge nije zanemarila da prethodno uzme neke lekcije za lik koji je pripremala i koji će tumačiti u novoj tV seriji! Nedavno objavljenim trejlerom poraslo je interesovanje za seriju Sipahi. Saznalo se da je Ozge pohađala specijalne časove pucanja dok se pripremala za svoju ulogu, a da je u okviru svoje uloge dobila obuku o oružju. Za novu seriju Show TV-a, čiji datum emitovanja još nije poznat, Ozge Gurel je dala poruku koja je oduševila njene fanove rekavši:

„Ostalo je jako malo!“. Govoreći o snimanju koje je počeli u Gaziantepu, glumica je izjavila da su njene scene ovde završene, a zatim se vratila u Istanbul. Gurel je takođe izjavila da je tim otišao u Nemačku i dodala: „Snimamo u Berlinu. Nakon što završimo, ionako više nema šta da se emituje“, rekla je ona.

Ozge Gurel, koju obično viđamo u romantičnim komedijama, ovog puta se sprema da pred publiku izađe sa potpuno drugačijim likom. Gledaćemo Ozge sa likom komesarke za borbu protiv terorizma Canan Dogan u seriji koja će po radnji biti slična projektu Teskilat.

NOVO - Melisa Dongel po prvi put u istorijskoj seriji

By: TV Exposed