Afra Saracoglu se vraća na TV ekrane

Jedna od ambicioznih produkcija Star TV-a u novoj sezoni je serija Yali Capkini. Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu će se pojaviti pred kamerama kao partneri u seriji koja je već neko vreme na dnevnom redu.

Afra Saracoglu se vraća na TV ekrane

Foto Credits: Internet Haber

O Afri Saracoglu, koja dugo nije bila na platnu, pričalo se uspešnom glumom u seriji Yesilcam koja je snimljena za najnoviju digitalnu platformu BluTV.

Mlada glumica, koja je privukla veliku pažnju serijom Fazilet Hanim ve Kizlari / Gospođa Fazilet i njene ćerke, naterala je da se o njoj priča i glumom u seriji Kardes Cocuklari. Zatim je Afra Saracoglu, koja je igrala u TV seriji Ogretmen / Učitelj 2020. godine, kasnije preuzela ulogu u seriji Yesilcam. Sada, nakon dve godine pauze, glumica se sprema da se ponovo vrati na televizijske ekrane ekran.

Ona će drugi put biti pred kamerama sa Mertom Ramazanom Demirom, sa kojim je ranije igrala u TV seriji Ogretmen. Ovoga puta dvoje uspešnih mladih glumica će preuzeti glavne uloge.

Afra Saracoglu je dala prve dobre vesti iz serije Yali Capkini. Saracoglu će dati život devojci iz Antepa. Rekavši da će igrati lik po imenu Seyran, Afra nije krila da je uzbuđena pokušavajući da ne ulazi previše u detalje o svakoj ulozi. Seriju, koja će početi da se snima u Antepu, sa nestrpljenjem iščekuju i fanovi Afre i Merta. U seriji, u kojoj će Mert Ramazan Demir igrati lik Ferita, biće ispričani životi dvoje mladih u vili nakon sklapanja braka.

Režiser serije, koja ima impresivnu priču, je Burcu Alptekin. U seriji će se zajedno pojaviti zapaženi glumci, mladi glumci i iskusna imena. Cetin Tekindor, Cansu Firinci, Dogukan Polat, Gulcin Santircioglu su takođe u glumačkoj postavi ove TV serije.

NOVO - Vest o seriji Uc Kiz Kardes koja će malo razočarati fanove

By: TV Exposed