Kritike za scenario serije Donence su sve češće

Neki problemi su počeli da se ističu u dramom opterećenoj priči TV serije Donence / Tropi, koja se istakla kao jedan od najambicioznijih projekata leta na ekranima Kanala D.

Kritike za scenario serije Donence su sve češće

Foto Credits: DiziCentral

Porastao je broj ljudi koji su bili nezadovoljni napretkom priče u seriji Donence / Tropi, za koju je publika u početku pokazala veliko interesovanje.

Pažnju skreću i kritike gledalaca na društvenim mrežama, koji su se žalili da priča o seriji nije dobro napredovala.

Oni koji misle da su počeli problemi sa scenarijima otkrivaju ovu situaciju svojim komentarima na društvenim mrežama i ti komentari postaju sve ćešći.

Začarani krug

Povećao se broj onih koji su mislili da se priča pretvorila u začarani krug. Mnogi gledaoci smatraju da u TV seriji postoje problemi u pogledu zadovoljstva gledanja.

Dok ove kritike počinju da se viđaju sve više i više, na setu ove turske TV serije vlada zaista veoma dobro raspoloženje.

Popularna TV serija Donence, reditelja Serdara Gozeleklija, nastavlja da izlazi na ekrane sa svojom novom epizodom svakog utorka uveče.

Zabavni snimci sa seta ove TV serije, koja nastavlja da se snima u veličanstvenoj atmosferi Foče, i radosni trenuci u kojima su se glumci šalili na setu odrazili su se u objektivima.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencekanald)

NOVO - Očekuje nas uzbudljivo finale serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed