Kerem Bursin dobio novo priznanje

Turski glumac Kerem Bursin uživa veliku popularnost ne samo u Turskoj. Glumac je dobio novo priznanje za svoju glumu, ovog puta u Španiji.

Kerem Bursin dobio novo priznanje

Foto Credits: Karar

Kerem Bursin je izabran za najboljeg glumca u telenovelama (serijama) u izboru popularnog španskog sajta Telenovela. U pitanju je bio izbor u kom su birali isključivo posetioci sajta. Bursin je ukupno dobio 675.289 glasova i time zaslužio još jedno priznanje u svojoj glumačkoj karijeri.

Kada je u pitanju njegova karijera, Kerem je nedavno izjavio da će otići na pauzu od šest meseci. Nakon toga će se vratiti sa nekoliko projekata. Među njima je i jedan projekat koji priprema već pet godina. O čemu se radi za sada nije poznato, niti je glumac precizirao da li je u pitanju neka serija ili film.

Poznato je i to da je popularni turski glumac potpisao ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom, ali kako sada stvari stoje njegova serija na toj platformi će biti emitovana tek 2023. godine.

Kerem Bursin je nedavno bio meta natpisa turskih medija zbog lažnih informacija. Turska štampa je prenela vest o nekakvoj stravičnoj nesreći koju je glumac navodno doživeo u Sjedinjenim Američkim Državama. Srećom, to nije istina a o tome je govorio i njegov menadžer koji je rekao da ta informacija nije tačna.

NOVO - Neslihan Atagul i Kadir Dogulu u glavnim ulogama u novoj seriji!

By: Milt-TV Exposed