Neslihan Atagul i Kadir Dogulu u glavnim ulogama u novoj seriji!

Od ranije je poznato da će Neslihan Atagul tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Ono što je mnoge zanimalo je to ko će biti njen partner u ovoj seriji.

Neslihan Atagul i Kadir Dogulu u glavnim ulogama u novoj seriji!

Foto Credits: Al Bawaba

Konačno smo dobili odgovor i na to pitanje. Odgovor koji će se mnogima dopasti.

S nestrpljenjem se iščekivalo ko će biti partner Neslihan Atagul u ovom novom projektu. Kao partner Atagul u novoj seriji pominjao se Alperen Duymaz. Fanovi koji su želeli Alperena podelili su mnogo objava podrške na društvenim mrežama. Pisalo se u turskoj štampi i da su pregovori sa njim u toku.

Međutim, usledilo je iznenađenje i Kadir Dogulu je postao glavni muški glumac u ovoj seriji. Prema vestima novinarke Birsen Altuntas, poznati par se ponovo okuplja na ekranima u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Par, koji se prvi put upoznao u TV seriji Fatih Harbiye, kasnije je otpočeo ljubavnu vezu koju je krunisao brakom. Dugogodišnja veza ovog para lepo napreduje i sada će se ponovo udružiti u novoj seriji.

Fanove Neslihan Atagul obradovaće ova vest. Nakon Fatih Harbiye, par će ponovo glumiti zajedno na sceni i verujemo uživati. Podsećamo, kompanija Kadira Dogulua učestvovaće i u produkciji ove nove serije.

NOVO - Turska serija Erkek Severse / Kad muškarac voli se polako bliži kraju

By: Milt-TV Exposed