Turska serija Erkek Severse / Kad muškarac voli se polako bliži kraju

Serija Erkek Severse / Kad muškarac voli u kojoj u glavnim ulogama glume Alperen Duymaz, Busra Develi i Yasemin Kay Allen snimljena je za digitalnu platformu Bein Connect.

Turska serija Erkek Severse / Kad muškarac voli se polako bliži kraju

Foto Credits: IMDB

Serija je do sada emitovanim epizodama uspela da privuče veliku pažnju publike. O harmoniji glavnih uloga u seriji Erkek Severse / Kad muškarac voli, mnogo se priča odnosno piše i na društvenim mrežama.

Alperen Duymaz, koji je bio zapažen likom Akguna u seriji Son Yaz, izašao je pred publiku u seriji Erkek Severse, sa likom potpuno suprotnim od prošlog projekta. Duymaz, koja je partner sa uspešnim imenom poput njega, Busrom Develi, osvojio je priznanja, odnosno srca mnogih fanova svojom novom ulogom.

Da je internet serija Kad muškarac voli, serija koja se svojom romantičnom pričom dopala publici, dokaz je i to da je snimljeno duplo više epizoda nego što je bilo predvidjeno u startu. Nakon moje prve sezone od 13 epizoda, snimanje se nastavilo za drugu sezonu.

Snimanje kadrova na ovom projektu je nedavno završeno. Ostalo je da uživamo u preostalim epizodama ovog zaista veoma zanimljivog i uspešnog projekta.

Kakvi su vaši utisci o seriji Erkek Severse / Kad muškarac voli. Da li ste gledali ovaj projekat? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Halit Ozgur Sari u novoj televizijskoj seriji

By: Milt-TV Exposed