Cemre Baysel i Burak Celik - harmonija ispred i iza kamere koja osvaja

Turska TV serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, koja je na ekranima počela da se pojavljuje kao letnja serija, postala je produkcija koja je naišla na priznanje publike.

Cemre Baysel i Burak Celik - harmonija ispred i iza kamere koja osvaja

Foto Credits: IMDB

U ovoj TV seriji, Cemre Baysel, koja je svojom glumom u seriji Baht Oyunu, koja je emitovana prošlog leta, veoma pristajala za romantičnu komediju, ovog puta je postala partnerka Buraku Celiku. Dvoje glumaca, koji su našli dobar sklad u TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, postali su veoma voljeni kao Efsun i Emir u seriji Fox TV-a. Cemre i Burak ovog leta prednjače među omiljenim TV serijskim parovima, sa svojim zajedničkim projektom, koji privlači pažnju među TV serijama u letnjoj sezoni.

U produkciji Gold filma, u produkciji Faruka Turguta i u režiji Ersoja Gulera, serija nastavlja da se gleda sa entuzijazmom. U romantičnoj humorističnoj seriji koju je napisala Ajse Uner Kutlu, Cemre Baysel i Burak Celik dobijaju odlične ocene svojih obožavalaca svojom harmonijom na ekranu. U stvari, poze dvoje glumaca jedno pored drugog i njihovi intervjui zajedno privlače pažnju. Baysel i Celik nedavno su zajedno pozirali za Episode Magazine. Njih dvoje, koji su izašli ispred objektiva, podelili su ovo lepo iznenađenje sa svojim fanovima na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Fotografije Cemre Baysel koje otkrivaju njenu harmoniju ispred i iza kamere sa partnerom Burakom Celikom i opis koji je glumica napisala potvrđuje sve navedeno. Glumica je u opisu objave istakla:

 „Moj dragi partneru. Imali smo neverovatno snimanje! I dragi moj tim, srećno vam bilo, bili ste sjajni.”.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Nova turska serija Ask ve Umut / Ljubav i nada

By: TV Exposed