Nova turska serija Ask ve Umut / Ljubav i nada

U novoj sezoni turskih TV serija gledaćemo veliki broj novih projekata. Neki od njih su i dnevne serije, a jedan od njih je projekat Ask ve Umut.

Nova turska serija Ask ve Umut / Ljubav i nada

Foto Credits: Internet Haber

Počelo je snimanje nove turske dnevne serije Kanala D Ask ve Umut / Ljubav i nada. U pitanju je nova dnevna serija Kanala D, koja će se u novom terminu emitovanja prikazivati svakog radnog dana u produkciji Foncu Filma. Snimanje serije u režiji Gursel Ates i Reyhan Usta nastavlja se punom parom. Deljene su fotografije sa seta serije koje privlače dosta pažnje. U seriji u glavnoj ulozi učestvuje i poznati glumac Hakan Dinckol.

Glumačka ekipa turske serije Ask ve Umut / Ljubav i nada uključuje sledeća imena: Hakan Dinckol (u seriji Kuzey), Mine Cayiroglu (kao Firdevs), Arda Esen (Bulent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze Igdiroglu (Handan), Eda Elif Baslasli (Zeynep), Furkan Okumus (Ege). Tu su još i  Zeynep Melis Girsen ( kao Melis), Serap Onder (Naciye), Eren Cali (Yigit), Aleyna Calisir (Melodi), Oguzhan Karbi (Arda). Uloge u novoj TV seriji će imati i Aykut Unal (Suat), Burcu Almeman (Murvet), Duygu Keser (Yildiz).

Serija Ljubav i nada, koja govori o priči o ljubavi, nadi i ponovnom početku, na Kanalu D biće svakog radnog dana sa novim epizodama u novoj sezoni.

Datum premijere ovog projekta biće poznat u narednim danima.

View this post on Instagram

A post shared by hakandinckol (@hakandinckol)

NOVO - Da li je Kaan Urgancioglu bio na čitanju scenarija nove sezone serije Yargi?! (FOTO)

By: TV Exposed