Kerem Bursin i serija Bi’ Tuhaf Hikaye privlače sve više pažnje (FOTO)

Popularni turski glumac Kerem Bursin, koji je odsutan sa ekrana oko godinu dana nakon što je romantična humoristična serija pod nazivom Sen Cal Kapimi završila svoje emitovanje, snima svoj novi projekat za digitalnu platformu.

Kerem Bursin i serija Bi’ Tuhaf Hikaye privlače sve više pažnje (FOTO)

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Poznati glumac, koji je zaštitno lice Disney plusa, igra ulogu u seriji sa veoma talentovanom Ebrar Demirbilek u TV seriji Bi’ Tuhaf Hikaye / Čudna priča ili Neobična priča, kako vam je draže. Kerem Bursin je objavio nove slike iz serije koju potpisuje Ay Iapım na svom nalogu na društvenim mrežama.

Nove fotografije projekta Bi’ Tuhaf Hikaye, koji će biti snimljen u 8 epizoda, uzbudile su fanove koji su nestrpljivo čekali novi projekat Kerema Bursina. Očekuje se da će serija biti emitovana 2023. godine, a tačan datum premijere je još uvek u magli. U svojoj poslednjoj izjavi, glumac je rekao: „U mom životu postoji samo posao. Ja radim mnogo. Uskoro ćemo praviti iznenađenja. Biće to dobra stvar, ali je iznenađenje“, rekao je on, dajući prvu poruku oko serije.

Kerem Bursin je prethodno izazvao uzbuđenje na svom nalogu na društvenim mrežama tako što je podelio fotografiju svog lica prekrivenog krvlju sa seta serije. Ovo deljenje je učinilo obožavaoce glumca širom sveta veoma radoznalim. Kerem će sudeći po novoj objavi tumačiti lik 'Mali' u njegovoj novoj seriji. Ebrar Alya Demirbilek će oživeti lik Hazar. Mnogi komentari su dali njegovi fanovi, poput „Tako si nam nedostajao“, ispod glumčevih objava na njegovom Instagram nalogu.

Evo i pomenute objave koja je privukla dosta pažnje.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Melis Sezen i serija Sadakatsiz osvajaju svet!

By: TV Exposed