Burak Deniz pokazao društvenu odgovornost

Turski glumac Burak Deniz, koji je na ekrane došao sa ATV serijom Marasli, nakon finala tog projekta više se nije pojavio na ekranima. Međutim, u međuvremenu, glumac je najavio projekte jedan za drugim.

Burak Deniz pokazao društvenu odgovornost

Foto Credits: Internet Haber

Burak Deniz, koji je za Netflix snimio projekte Kal i Sahmaran, glumio je i u TV seriji Cahil Periler koju je snimio poznati reditelj Ferzan Ozpetek u Italiji.

Burak je sada na dnevnom redu sa projektom društvene odgovornosti. Glumac će se kandidovati ispred UCIM, Udruženja za borbu protiv zlostavljanja dece, na 44. NKolay Istanbul maratonu, koji će se održati u nedelju, 6. novembra. Burak Deniz je na društvenim mrežama objavio kampanju pomoći. Deniz je zatražio podršku svojih fanova u objavi na svojoj Instagram stranici, tačnije Instagram storiju: „Ako želite da podržite moju kampanju donacija da moji koraci postanu nada dece; Možete pomoći klikom na vezu.” napisao je glumac i ostavio link ka sajtu. Nakon nemilog dogadjaja i skandala koji je napravio koleginici Nilperi Sahinkaya, Burak sada pokazuje zaista uzorno ponašanje i društvenu odgovornost, što svakako može da raduje.

Kada su u pitanju njegovi novi projekti, oni se očekuju uskoro. Film Kal, sa Dilan Cicek Deniz i Burakom Denizom u glavnoj ulozi, biće objavljen na Netflixu 11. novembra. Datum izlaska serije Sahmaran, koja je takođe snimana za Netflix i u kojoj je Burak radio sa Serenay Sarikayom, još nije objavljen, a očekuje se da će biti početkom 2023. godine. S druge strane, serija Ferzana Ozpeteka Cahil Periler, koju je glumac snimio prošlog leta, nedavno je počela da se emituje na Disney plusu.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

NOVO - Mert Ramazan Demir - novi miljenik gledalaca turskih serija!

By: TV Exposed