Umutcan Utebay u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Stigle su nove vesti vezane za seriju Uc Kurus / Tri novčića. Do sada je otkriveno ko će tumačiti glavne uloge u seriji, a sada je došlo vreme i na one sporedne.

Umutcan Utebay u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Diziler

Glumački kadar turske serije Uc Kurus je dobio novog člana. U pitanju je Umutcan Utebay. Otkriveno je i koji lik će on tumačiti u ovoj novoj turskoj seriji. On će glumiti Kartalovog brata koji se zove Sahin. Podsećamo, Kartal je jedan od glavnih likova kojeg će glumiti Uraz Kaygilaroglu. Tu nije kraj vestima vezanim za ovaj projekat. Snimanje promotivnih postera za seriju će biti sutra, u subotu 18. septembra. Nesrin Cavadzade koja će takođe imati ulogu u ovoj seriji će se pojaviti u njoj od druge epizode.

Umutcan Utebay se u svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri pojavio u samo jednom projektu. U toku 2020. godine je glumio u seriji Afili Ask. U njoj je tumačio lik po imenu Sabri Horoz. Pojavio se u 23 epizode ove turske serije. Sada će dobiti priliku da svoj glumački kvalitet pokaže u projektu od kog su zaista velika očekivanja.

NOVO - Večeras premijera turske serije Yalanci / Lažov

 By: Milt-TV Exposed