Večeras počinje nova turska TV serija Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha

Večeras, u sredu 23. februara 2022. godine nas očekuje prva epizoda turske televizijske serije pod nazivom Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha. U pitanju je rimejk popularne britanske serije Happy Valley, koji je kompanija Pastel Film adaptirala za turski Fox TV.

Večeras počinje nova turska TV serija Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha

Foto Credits: IMDB

Gledaoci u Turskoj će večeras imati prilike da gledaju prvu epizodu nove TV serije Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha. Scenario turske verzije piše Hatice Meryem, a režiser je Deniz Dikillitas. Glavnu ulogu, policajke Mihri tumači sjajna Nurgul Yesilcay.

Pored nje u seriji glume Emre Bey, Ipek Filiz Yazici, Emre Kinay, Ertan Saban, Aysun Metiner, Yeliz Akkaya. Uloge u seriji imaju i Rojda Demirer, Taha Baran Ozbek i Bulent Alkis.

Sledi kratak opis radnje nove turske TV serije Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha.

Mihri je ožalošćena majka koja je izgubila ćerku posle stravičnog događaja pre mnogo godina. Zbog radikalne odluke koju je donela nakon ovog gubitka, porodica joj se raspala, napustili su je sin i muž i ostala je bez njih. Međutim, Mihri nije odustala, odgajala je unuku, koja je joj jedina uspomena na kćerku, i počela da živi jednostavnim, običnim životom u miru sa onim što joj je život doneo. Sve dok ne čuje da je Ejder, koji je odgovoran za smrt njene kćerke, izašao iz zatvora.

Mihri potpuno izgubi živce kada čuje da je Ejder pušten. Sada joj je jedina misao da ga uhvati, ponovo stavi iza rešetaka, uspostavi pravdu i spreči da se nesreća koja je zadesila njenu kćerku dogodi drugom nevinom. Mihri veruje svojoj intuiciji, sledi je i nažalost, bude u pravu. Čim Ejder zaista izađe iz zatvora, on se uključuje u užasan zločin i nanosi štetu i veliku nesreću drugoj mladoj devojci. Mihri rizikuje svoju profesiju, čak i svoj život, da ga spreči i zaustavi. Posle duge borbe, konačno ga hvata i stavlja u zatvor.

Međutim, postoji još jedna veza koja povezuje Ejdera i Mihri i ne može se prekinuti – njena unuka. Dok Mihri pokušava da prikupi komadiće svoje porodice koja se raspala, ona takođe ulazi u veliku borbu da ne izgubi svoje unuče.

NOVO - Turski glumci – rejting na IMDB-u na dan 22.02.2022.

By: Milt-TV Exposed