Mert Yazicioglu o novim projektima

Jedno od imena koje dugo nije viđeno na televizijskom ekranu je mladi turski glumac Mert Yazicioglu. Glumac, kojeg smo gledali u TV seriji pod nazivom Bir Annenin Gunahi, koja je trajala samo 5 epizoda 2020. godine, takođe je imao uspešne nastupe u digitalnim projektima pod nazivom Ask 101 i Olum Zamani.

Mert Yazicioglu o novim projektima

Foto Credits: Internet Haber

Pošto nije bio u televizijskim serijama dve godine, njegovi obožavaoci veoma žele da u novoj sezoni učestvuje u nekom novom projektu, koji počinje u septembru. Mert Yazicioglu je, pak, u procesu evaluacije pristiglih predloga, a iz njegove izjave se razume da je jedan projekat izbio u prvi plan. Glumac je rekao: "Dobro sam, nadam se da ću i ja raditi, ali detalji još nisu jasni, javiću vam kada bude jasno.".

Navodeći da će projekat o kojem je pričao verovatno biti digitalan, ali da ne zna na kojoj se platformi nalazi, glumac je rekao: „Nemam informacije. Govorimo o projektu, ali nema sumnje da će to biti digitalna platforma“.

Mert Yazicioglu, navodeći da njegovo prihvatanje projekata koji mu stignu u potpunosti zavisi od scenarija i da li je reč o digitalnom ili televizijskom projektu, rekao je: „Ako mislim da mogu nešto da dodam poslu, hoću.” Yazicioglu je izjavio da je priča istaknutija u digitalnim serijama i to je prednost. Glumac je rekao da u televizijskom poslu ima jako dobrih stvari, da nije stvar preferencije, da radi šta god mu se nađe i što mu odgovara.

NOVO - Kerem Bursin sreo starog prijatelja na neočekivanom mestu! (FOTO)

By: TV Exposed