Hrvatski radio ZABRANIO pesme Tonija Cetinskog

Nakon izjava Tonija Cetinskog na svojoj fejsbuk stranici u kojoj pevač govori da neće dozvoliti da ga vakcinišu usledila je zabrana jednog hrvatskog radija. Hrvatski radio “Drava” je zabranio sve pesme Tonija Cetinskog. O tome je govorio i muzički urednik tog radija Bojan Horvat. Prema njegovim rečima Toni nije stručan da govori o temi vakcinacije, ...

Hrvatski radio ZABRANIO pesme Tonija Cetinskog

Nakon izjava Tonija Cetinskog na svojoj fejsbuk stranici u kojoj pevač govori da neće dozvoliti da ga vakcinišu usledila je zabrana jednog hrvatskog radija.

Hrvatski radio "Drava" je zabranio sve pesme Tonija Cetinskog. O tome je govorio i muzički urednik tog radija Bojan Horvat.

Prema njegovim rečima Toni nije stručan da govori o temi vakcinacije, i njegove reči smatra izuzetno opasnim jer mogu uticati na mišljenje mnogih.

Zbog njegovih ispada, Tonija Cetinskog više nećemo puštati na radiju, a odluku ću i pojasniti. "Bil Gejts se obogatio kako bi mogao finansirati vakcinu nakon koje bi Toni Cetinski pesme pisao u Wordu i naterao ga da koristi njegove računare" - rekao je Horvat između ostalog.

Odmah nakon toga oglasio se i sam pevač.

- Eto nam demokratije!!! Ne smeš se zalagati ni za to da ljudi biraju šta će sa svojim telom raditi više, da i to ne pokušaju okrenuti naopako. Uprkos činjenici da sam u svom izlaganju neki dan jasno apostrofirao "neka se vakciniše i čipuje ko želi", ali da nisam za prisilno vakcinisanje i čipovanje ljudi! - počeo je Toni Cetinski.

- Da nije tužno bilo bi smešno. Molim da sada slede svi njihov primer, pa da vidimo ko je sve na platnom spisku Svetskih krojača istine! Bilo je za očekivati, ali ne brinite. Ovo me samo još vise motiviše da ostanem istrajan u borbi za slobodu odabira. Do sledećeg lajv javljanja poljubac svima i nema predaje. Idemo do kraja uz Božju pomoć - zaključio je Cetinski.

By: TV Exposed