Neobična avantura Sitare Akbas

Turska glumica Sitare Akbas kampovala je u švajcarskim Alpima i jezeru Komo u Italiji sa karavanom.

Neobična avantura Sitare Akbas

Foto Credits: RiriNano

Ova vest je privukla možda i neočekivano mnogo pažnje. Gotovo svi mediji su pisali o pustolovini ove glumice.

Sitare Akbas se sa karavanom popela na visinu od čak 2700 metara u švajcarskim Alpima radi snimanja Youtube programa gde je gostovala. Ova neobična avantura će uskoro biti dostupna mnogima, odnosno video snimak sa iste.

Lepa glumica kampovala je i u gradu Rothorn, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 2700 m, počevši od regiona Rigi Kulm na nadmorskoj visini od 1800 m u Alpima, a zatim u gradovima Menađo, Varena i Belađo na obalama jezera Komo u Italiji.

Snimak sa putovanja dostupan od 21. jula

Sitare Akbas nije zanemarila da podeli zabavne kadrove sa svojim prijateljem glumcem Elcinom Afakanom tokom 17-dnevnog putovanja, sa raznih lokacija gde su snimani kadrovi za ovu novu, neobičnu emisiju.

Emisija „Gule Gule Gultekin“, sa gostovanjem Sitare Akbas, biće emitovana na Youtube-u 21. jula, dakle već za dva dana.

Akbas je iskoristili letnji period da se odmori i prepusti neobičnoj avanturi. Glumica koja će se narednih dana vratiti iz kampa, počeće pregovore o projektu za novu sezonu.

U narednom periodu saznaćemo u kom novom projektu ćemo gledati ovu glumicu. Pred njom je nekoliko ponuda a Sitare će vrlo brzo izabrati onaj projekat koji joj se najviše dopada.

NOVO - Snimanje serije Midnight at the Pera Palace se odvija punom parom

By: TV Exposed