Objavljena najava nove turske serije Kader Baglari / Sudbinske veze

U produkciji Process Filma, Inci Gundogdu i Ismaila Gundogdua, objavljena je nova promocija dugo očekivane serije Fox TV-a pod nazivom Kader Baglari / Sudbinske veze.

Objavljena najava nove turske serije Kader Baglari / Sudbinske veze

Foto Credits: Internet Haber

Ljubitelji turskih TV serija sa velikim nestrpljenjem čekaju ovaj novi projekat. Datum premijere ove TV serije još nisu poznati, ali sudeći po objavljenim trejlerima, Fox TV će vrlo brzo predstaviti projekat publici.

Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan koji su u glavnim ulogama imaju veoma veliku bazu obožavalaca.

Harmonija i energija dvoje mladih glumaca takođe su bili zapaženi u trejlerima. Nije iznenađenje da je serija Kader Baglari, koja je dobila snažnu podršku na društvenim mrežama, jedan od najzastupljenijih projekata nove sezone.

Klasne razlike važan segment priče

Serija Kader Baglari / Sudbinske veze, koja će otkriti ispit ljubavi i borbe u mnogim zemljama sveta, posebno za fanove Serkana Cayoglua, bila je uzbudljiv projekat.

Možete naići na uzbudljive objave Cayogluovih pratilaca na društvenim mrežama. Pa kakva priča čeka publiku? Evo nekih detalja...

Postoje važni tragovi u svetu ove turske serije i tretmanu klasne razlike između sluge i stanodavaca u seriji.

O harmoniji Serkana Cayoglua i Ayce Aysin Turan u trejleru, koji je na dnevnom redu na društvenim mrežama, već se dosta pričalo i već je dobila pune ocene publike. Ukoliko sve to bude pratila i dobra priča, postoji realna šansa da dobijemo kvalitetan projekat, odnosnou seriju.

U narednom periodu saznaćemo i kada počinje ova nova turska serija.

NOVO - Onur Seyit Yaran je napustio seriju Kardeslerim!

By: TV Exposed