Erkan Kolcak Kostendil pozirao je sa svojim sinčićem (FOTO)

Cansu Tosun i Erkan Kolcak Kostendil uzeli su svog sina Marsela u naručje 13. jula ove godine. Danas Erkan Kolcak Kostendil, koji igra ulogu u seriji Cukur, s vremena na vreme objavljuje fotografije sa svojim sinom Marselom na svojoj Instagram stranici. Fotografije glumaca sa bebom Marselom omiljene su na društvenim mrežama. Kostendil je oženio sa ...

Erkan Kolcak Kostendil pozirao je sa svojim sinčićem (FOTO)

Cansu Tosun i Erkan Kolcak Kostendil uzeli su svog sina Marsela u naručje 13. jula ove godine. Danas Erkan Kolcak Kostendil, koji igra ulogu u seriji Cukur, s vremena na vreme objavljuje fotografije sa svojim sinom Marselom na svojoj Instagram stranici. Fotografije glumaca sa bebom Marselom omiljene su na društvenim mrežama.

Kostendil je oženio sa Cansu Tosun, sa kojom je veoma srećan, u avgustu 2018. Srećno partnerstvo dvoje glumaca koji su dugo bili zajedno postalo je još bolje rođenjem sina Marsela. Erkan Kolcak Kostendil skrenuo je pažnju na Instagramu svojom najnovijom pozom sa sinom koji ima samo nekoliko meseci. Erkan Kolcak Kostendil, hrabri i smeli Saadettin iz serije Cukur, srećan je poput deteta sa svojim sinom Marselom.

Na fotografiji na kojoj se ogleda njegova sreća, Marselovo osmehivanje tokom spavanja takođe topi srca pratioca. Dok se Erkan Kolcak Kostendil, koji je sina gledao s ljubavlju, osmehivao slatkom Marselu koji je ležao na očevim grudima, njegovi pratioci su skoro pali na ovu fotografiju.

Marsel, koja spava kao anđeo na očevim grudima i pogled njegovog oca na njega zauzeće važno mesto u porodičnom albumu.

Kostendilova beleška na fotografiji zapravo je rezime svega. Glumac je pokušao da objasni da su najsmisleniji trenuci bili trenuci sa njegovim sinom Marselom rekavši „Sve je prazno, lažni svet“.

Evo slike oca i sina koja je raznežila sve:

By: TV Exposed

NOVO-Beba Lalin, Kenana Imirzalioglua stigla na svet! (VIDEO)