Kaan Tasaner u seriji Kizilcik Serbeti! Doga dobija novu ljubav?!

Turski glumac Kaan Tasaner vraća se na setove TV serija sa projektom pod nazivom Kizilcik Serbeti.

Kaan Tasaner u seriji Kizilcik Serbeti! Doga dobija novu ljubav?!

Foto Credits: Internet Haber

Kaan Tasaner je do sada igrao uticajne uloge u mnogim projektima. Glumac, koji je rođen u Antaliji 1979. godine, napravio je veliki iskorak u karijeri likom Erdogana Yasarana, kojeg je igrao u fenomenalnoj seriji Fatmagul’un Sucu Ne.

Tasaner, koji je u svojoj prvoj seriji našao odličnu priliku i bio poznat širokoj publici, ne samo da je dobro prikazao svoju ulogu, već je za kratko vreme postao jedno od imena kojima su producenti davali ponude, uz pozitivne rezultate.

Pored lika Šerefa u TV seriji Kuzey Guney, glumac je takođe učestvovao u TV serijama Kayip, Mehmetcik Kutul Amare, Sahin Tepeki, Dirilis Ertugrul, Uyanis Buyuk Selcuklu, Kanunsuz Topraklar, Gecenin Ucunda i Basim Belada.

U novoj ulozi kao Gorkem

Kaan Tasaner, koji je godinama sticao značajno iskustvo sa različitim ulogama, sada će biti deo serije Kizilcik Serbeti.

Sa nestrpljenjem se iščekuje da vidimo kakvu će promenu Tasaner doneti priči sa svojim likom bogatog biznismena, koji će biti povezan sa likom Doge, koju tumači Sila Turkoglu. Zbližavanje Fatiha i Gorkema u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice i njegove posledice je nešto što Doga nije očekivala.

Međutim, došlo je vreme da neko novi uđe u Dogin život, a scenaristi nisu propustili ovu priliku. Na društvenim mrežama se postavlja i pitanje da li je Kaan Tasaner, sa svojim bogatim poslovnim likom, bio pravi izbor da postane novi ljubavnik lika Doge, koja se posvetila svom detetu.

View this post on Instagram

A post shared by Kaan (@kaantasaner)

NOVO - Zumre Megreli dobro koristi veliku šansu u seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed