Zumre Megreli dobro koristi veliku šansu u seriji Gonul Dagi

Gonul Dagi, koja je ušla u istoriju turske televizije kao prva svake nedelje tokom 4 sezone, veoma je cenjena zbog svoje impresivne priče smeštene u anatolskoj stepi, kao i zbog glumačke ekipe umetnika.

Zumre Megreli dobro koristi veliku šansu u seriji Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Zumre Megreli, koja je uspešno tumačila i tumači lik medicinske sestre Elif u seriji snimljenoj u Eskišehirovom okrugu Sivrihisar, takođe dobija sjajne ocene publike svojim nastupom.

Publika sada gleda tužnu sestru Elif, koja nije prestajala da ima suze u očima, sada se smeje u liku srećne porodice.

U ovom slučaju, to čini publiku srećnom, znajući dobro razočarenja koje je lik doživeo ranije. Očigledno je da je Zumre Megreli serijal Gonul Dagi velika šansa u smislu mogućnosti za karijeru.

O svom liku Elif

Mlada glumica se dotakla ovog pitanja i izrazila svoja osećanja sledećim rečima:

„Mislim da možemo reći da je medicinska sestra Elif našla sreću. Elifina najveća rana bila je usamljenost. Nepripadanje je bio njen strah da će biti napuštena, ali sada je našla mesto da pusti koren u svetu. Oluja je prošla. Postoje primeri za to kojima sam bila svedok u svom životu.

Neki ljudi imaju nesreću, peh ih uvek nađe kada se rode, u detinjstvu, u životu, ali onda se nešto desi. Sretnu nekoga, možda nekoga izgube, možda se negde presele i odjednom se čini da se sudbina promeni, a onda se nađe “vodeni krevet”. Sada je u naponu svog života.”.

NOVO - Porast gledanosti serije Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze

By: TV Exposed