Kerem Bursin o ranom finalu serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, sa Keremom Bursinom i Hafsanur Sancaktutan u glavnim ulogama, bila je jedan od projekata letnje sezone o kojima se najviše pričalo.

Kerem Bursin o ranom finalu serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: Aksam

Bilo je iznenađujuće da se serija završila rano, iako je privukla široku publiku, stvorila ogromne interakcije na društvenim mrežama i imala veoma dobru prodaju u inostranstvu.

Ova situacija, koja se pojavila kao kontradikcija, zapravo je bila pokazatelj koliko su turske TV serije zavisne od gledanosti.

Pored rezultata rejtinga, serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše imala je veoma dobre performanse u svim oblastima i imala je veoma širok uticaj.

O projektu, kome je pridala veliki značaj publika koja pomno prati turske serije u inostranstvu, govorilo se i zbog veoma dobre prodaje u inostranstvu. Međutim, i pored svih ovih dešavanja, činjenica da je serija trajala 13 epizoda ostavila je znak pitanja na umu.

Mnogo jednačina

Kerem Bursin je bio osoba koja je najjasnije i najrealnije prokomentarisala pitanje koje mu je postavljeno u vezi sa ovim pitanjem. Evo reči Kerema Bursina o ranom finalu serije Ya Cok Seversen:

„Tamo zapravo ima mnogo jednačina. Projekat je imao veliku prodaju u inostranstvu i mogao je da nastavi. Kao što znate, nažalost, sada možemo da finansiramo TV seriju prodajom iz inostranstva. Ali radilo se o nečemu drugom, o programiranju, planu programa… Imamo program, imamo druge serije… Može li bolje, da, moglo je, kao i sve.”.

Ovim rečima Kerema Bursina podrazumeva se da turske TV serije zapravo idu ka opstanku sa prodajom u inostranstvu.

U tom smislu, TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše možda nije otišla dalje od 13 epizoda, ali ima mnogo TV serija koje ne bi mogle da ostanu na ekranu sa svojim niskim rejtingom da njihova međunarodna prodaja nije bila dobra.

NOVO - Nova glumica u seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

By: TV Exposed