Kerem Bursin i Španija - novo poglavlje!

Obožavaoci Kerema Bursina rastu kao lavina u zemljama Latinske Amerike, posebno u Španiji. Posle svetskog uspeha turskog glumca u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, postao je jedno od najpoznatijih imena u Španiji.

Kerem Bursin i Španija - novo poglavlje!

Foto Credits: Internet Haber

Španski fanovi koji su “ludi” za Keremom Bursinom uskoro će biti još više očarani.

Svaki korak Kerema Bursina, koji je jedno od najpoznatijih imena u Španiji i svojim čestim posetama privlači pažnju, pomno prate njegovi španski fanovi i mediji.

Zgodni glumac stalno je u španskim medijima. Televizijski kanali, koji nisu zanemarili ovo interesovanje za Bursina, preduzeli su akciju da emituju dve stare serije ovog uspešnog turskog glumca.

TV serije Gunesi Beklerken / Čekajući sunce and  Seref Meselesi / Stvar časti, sa Keremom Bursinom u glavnim ulogama, sastaće se sa publikom u Španiji do kraja ove godine. Očekuje se da će obe serije biti veoma uspešne u gledanosti u ovoj evropskoj zemlji.

Zahvaljujući ovim dvema serijama, španski fanovi će imati priliku da vide Kerema pre mnogo godina.

Ono što njegove fanove širom sveta zanima je to koji je naredni projekat u kom će se Kerem Bursin pojaviti. Od ranije je poznato da je potpisan ugovor izmedju njega i digitalne platforme Disney Plus. Sve više se priča da se ugovor odnosi na film u kom će deliti glavnu ulogu sa Pinar Deniz.

Uz to, Kerem je lično najavio neke saradnja i projekte u Španiji…

Do tada, Bursin vredno trenira.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Može li Yeni Istanbul da ponovi uspeh serije Mucize Doktor?!

By: TV Exposed