Može li Yeni Istanbul da ponovi uspeh serije Mucize Doktor?!

U istoriji turskih TV serija, produkcije o lekarima su uvek privlačile pažnju, a u ovom trenutku među nezaboravnim je serija Doktorlar u kojoj su mnoga imena postala popularna. Najnoviji projekat nosi naziv Yeni Istanbul / Novi Istanbul i predstavlja turska adaptaciju serije New Amsterdam.

Može li Yeni Istanbul da ponovi uspeh serije Mucize Doktor?!

Foto Credits: Haberler

Serija Mucize Doktor je takođe bila toliko uspešna produkcija da se o njenom uspehu van granica Turske dugo pričalo i priča. Veličanstvena gluma Tanera Olmeza u liku Ali Vefe bio je jedan od najvažnijih razloga za uspeh.

Novo proširenje serije o doktorima došlo je zahvaljujući TRT1, a serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor sa Ozanom Akbabom u glavnoj ulozi takođe je postigla dobre rezultate. Iako je serija Kasaba Doktoru, koja je ostavila prvu sezonu iza sebe, imala nešto manji uticaj nego što se očekivalo, moguće je da bude bolje gledana u drugoj sezoni. Ipak, malo je verovatno da će serija Gradski Doktor dostići tačku na koju je došao Mucize Doktor.

U novoj sezoni biće novi korak to kada se O3 Media pojavi sa projektom Yeni Istanbul / Novi Istanbul kao turskom verzijom serije Novi Amsterdam. Ipak, uslovi se čine pogodni za seriju Yeni Istanbul u novoj zimskoj sezoni, koja počinje u septembru.

Prvi glumac koji je potpisao ugovor za rad u novoj seriji je Tansel Ongel, koji je bio sjajan u projektu Masumlar Apartmani. Kao neko ko će tumačiti glavnog doktora u novom projektu pominje se Ulas Tuna Astepe.

Ulas Tuna Astepe, koji nam je još uvek u sećanju sa likom Tahira u TV seriji Sen Anlat Karadeniz, nije dobio rezultate koje je očekivao u seriji Barbaroslar na ekranu TRT1.

Serija je u početku dobro debitovala, ali je na kraju sezone došlo do velikog gubitka interesovanja. Ulas, koji je napustio Barbaroslar tokom procesa obnove između sve sezone, započeo je pregovore za ulogu u seriji Novi Istanbul, što pokazuje da želi ponovo da bude na televizijskom ekranu u novoj sezoni. Vrlo brzo znaćemo ishod ovih pregovora, koji će vrlo verovatno biti pozitivan.

Ostatak glumačkog kadra nove turske TV serije Yeni Istanbul biće poznat veoma brzo.

NOVO - Serija Kacis je i dalje najgledanija

By: TV Exposed