Perihan Savas o seriji Dilek Tasi / Kamen želja

Serija Kanala D Dilek Tasi / Kamen želja, koja stvara buru na ekranu svakog četvrtka uveče, ponovo dolazi na ekran sa epizodom o kojoj će se mnogo pričati.

Perihan Savas o seriji Dilek Tasi / Kamen želja

Iskusna, sjajna glumica Perihan Savas, koja u seriji tumači lik Macide, napomenula je da Dilek Tasi / Kamen želja posebno treba da gleda nova generacija.

Perihan Savas je objasnila značaj ove turske serije sledećim rečima:

„Zaista je zanimljivo pričati o periodu 1980. i obratiti pažnju na sve dok to radiš… Dilek Tasi je veoma posebna serija i za to je potrebna velika pažnja. Mislim da bi oni koji su radoznali o 1980-im, posebno o novoj generaciji, svakako trebalo da pogledaju seriju. Kakva je bila Turska u to vreme, šta se dogodilo i šta se sve dešavalo.”.

Macide je podseća na majku

Poznata glumica koja je uporedila lik Macide sa sopstvenom majkom, rekla je:

Moja majka je bila despotska žena kao što je Macide. Isto kao i Macide, ona je žena koja uvek upravlja porodicom, ne pokazuje mnogo ljubavi, samo rešavajući situacije u kući i održava isti stav van kuće“, objasnila je popularna glumica.

Projekat Dilek Tasi / Kamen želja, u produkciji kompanije Pastel Film i u produkciji Yasara Irvula i Efe Irvula, režira Altan Donmez.

Kakvi su vaši utisci o ovom projektu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Glumci uživaju u radu na seriji Aldatmak / Obmana

By: TV Exposed