Nova turska serija Evlilik Sozlesmesi / Bračni ugovor

Televizijski kanal ATV TV preferira da emituje komedije, ali su sada odlučili da malo promene koncept. Kanal će ovog leta gledaocima pružiti priliku da gledaju dve drame odjednom.

Nova turska serija Evlilik Sozlesmesi / Bračni ugovor

Foto Credits: Teammy

U junu počinje serija Kalp Yarasi / Rana na srcu, a u julu rimejk korejske drame Bračni ugovor, serija koja će se u Turskoj zvati Evlilik Sozlesmesi. Nova serija se radi u produkciji kompanije US Yapim, poznate po serijama Elimi Birakma i Benim Adim Melek.

Naziv ovog projekta možda bude i promenjen. Takve stvari su česte u turskim serijama. Korejska verzija je donela priču o ženi koja se našla u teškoj situaciji nakon što joj suprug preminuo. Pristaje na dogovoreni brak da bi pružila svojoj kćerci sve što joj je neophodno. U ovaj hladan proračun su se umešala i osećanja koja su sve promenila.

Snimanje kadrova na turskoj verziji serije započeće 12. juna. Serija će svoju premijeru imati sredinom jula. Scenario piše Ozen Yula a režiser je Cem Akyoldas. Glavne uloge u ovom projektu će tumačiti Leyla Feray i Aras Aydin. U ulogama će se naći još Ceyhun Mengiroglu Irmak Ornek i drugi.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose podržala Farah Zeynep Abdullah

 By: Milt-TV Exposed