Serija Veda Mektubu je dokaz da dobri glumci nisu garant uspeha!

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se emituje na ekranu Kanala D ponedeljkom uveče, ima snažnu priču i veoma impresivnu glumačku ekipu.

Serija Veda Mektubu je dokaz da dobri glumci nisu garant uspeha!

Foto Credits: IMDB

Za emitera kao što je Kanal D, koji prezentuje veoma važne projekte TV serija milionima ljudi u poslednje 3 godine, rezultati rejtinga projekta Veda Mektubu su veoma važni.

Međutim, uprkos snažnoj priči serije i efektnoj glumačkoj ekipi, rezultati dobijeni u rejtingu u okruženju u kojem su društveni mediji takođe imali veliki proboj stvaraju tužnu sliku.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je ostala kao projekat koji je mogao postići samo prosečnu gledanost, što Kanal D nije očekivao, nije imala impresivan debi. Ipak, formirala se lojalna publika koja gleda seriju i deli hiljade postova na društvenim mrežama svake nedelje.

Dobri glumci, slab rejting

Serija, koja ima veoma impresivne glavne glumce kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Bennu Yildirimlar, Rabia Soyturk i Emre Kivilcim, prolazi kroz veoma izuzetan proces kao tok priče. Ipak, i pored ove situacije, očekivao se veliki skok gledanosti 6. epizode, koja je prikazana u ponedeljak, 3. april, što se nije dogodilo.

Ovo se ne čini baš pozitivnom slikom za seriju Vedu Mektubu, za koju se primećuje da je izgubila interesovanje u svim kategorijama publike. Serijal Veda Mektubu dokazao je da okupljanje poznatih imena oko jake priče nije dovoljno da privuče pažnju miliona.

Tužan je rezultat da je serija sa 6. epizodom završila dan 13. u total kategoriji i da je bila tek 12. u grupi ABC1. Ipak, da još ima nade pokazuje i 5. mesto u AB grupi. Ako serija Veda Mektubu ne može da popravi svoju gledanost, čini se da nije moguće odmaknuti se od ove sezone, odnosno da će finale imati po okončanju ove sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Da li će Feyyaz Serifoglu glumiti uz Nicole Kidman?!

By: TV Exposed