Da li će Feyyaz Serifoglu glumiti uz Nicole Kidman?!

Kako prenose mediji u Turskoj, glumac Feyyaz Serifoglu koji tumači jednu od glavnih uloga u seriji Camdaki Kiz dobio je ponudu iz Holivuda. Reč je o ulozi u seriji u kojoj bi mogao da glumi uz Nicole Kidman!

Da li će Feyyaz Serifoglu glumiti uz Nicole Kidman?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Camdaki Kiz koju producira kompanija OGM Pictures dobro napreduje ka kraju sezone. Ovaj projekat je doneo mnogo na popularnosti za nekoliko glumaca, a među njima je bez dileme i Feyyaz Serifoglu. Glumac je sada dobio novu, veoma uzbudljivu i zanimljivu ponudu.

Feyyaz Serifoglu je dobio ponudu za ulogu u seriji pod nazivom Nine Perfect Stangers / Devet savršenih stranaca. Glumcu je ponuđen lik po imenu Matteo u radnji druge sezone ove serije. Feyyaz je već obavio  audiciju i vrlo brzo će saznati da li je dobio ulogu. Čak i to što je izabran da obavi audiciju za jednu veliku holivudsku seriju je veliki uspeh za ovog turskog glumca. Za sada nema najava, odnosno garancija da li će Serifoglu dobiti ulogu, ali je to vrlo moguće.

Poznata imena

U prvoj sezoni ove serije se pojavilo nekoliko veoma poznatih imena. Među njima su Melissa McCarthy, Michael Shanon, Luke Evans, Asher Keddie, Samara Weaving, Melvin Gregg. U prvom delu je deset posetilaca došlo na odmor na deset dana u imanje pod nazivom Tranquillum House u ruralnom delu Kalifornije. Njihove priče su ispričane u prvom delu, a sudeći po nazivu serije, u drugoj sezoni gledaćemo njih devetoro.

Kako sada stvari stoje među njima bi mogli da se nadju holivudska zvezda Nicole Kidman i  turski glumac Feyyaz Serifoglu koji je već obavio audiciju za svoju ulogu…

NOVO - Hande Soral o seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice

By: TV Exposed