Hande Soral o seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice

Glumica Hande Soral se dugo klonila ekrana, odnosno posla zbog trudnoće i brige o detetu, posle lika Imit u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova.

Hande Soral o seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice

Foto Credits: DiziCentral

Projekat koji je Hande Soral vratio u televizijsku seriju je serija Ates Kuslari / Vatrene ptice. Glumica, koja igra lik Mercan u ovoj TV seriji koja se emituje na ATV-u petkom uveče, takođe deli glavnu ulogu sa Gorkemom Sevindikom i u dobrom je partnerskom procesu.

Hande Soral, koja je odgovarala na pitanja novinarai iznela neke detalje o tome šta bi dalje moglo da se desi u priči, rekla je da je Mercan bilo veoma teško da bude sa Nizamom i njegovom porodicom. Nizam, koji traži Gulayse, lik je koji živi najbolniju priču serije, a publika željno iščekuje trenutak kada će se on sresti sa svojom kćerkom.

Teška drama i bol

Soral je dala procene koje bi mogle da daju ideju o predstojećim epizodama serije. Govoreći o liku Mercan, glumica je rekla:

„Zapravo joj je veoma teško da bude sa Nizamom i njegovom porodicom. Ali pošto je Zipkin došao ovde uglavnom manipulišući njime, ni ja ne znam šta će biti. Veoma sam radoznala, ali ona prolazi kroz veoma težak period.“. Nizam Namidar, koji je svoje fanove očarao likom Cumalija u TV seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek, ponovo se vratio u televizijske serije sa ATV serijom. Govoreći o svom uspehu u odrazu emocija lika na ekranu u ulozi Nizama u projektu Ates Kuslari, Namidar je rekao:

„Nizam je gnječen u sopstvenom bolu. Izgubio je ženu, 23 godine ne zna sudbinu svog deteta. Pored uspeha u komercijalnom životu svih ovih godina, jedino što ga povezuje sa životom je da pronađe svoju ćerku.”.

NOVO - Popularnost Mujde Uzman će sigurno porasti u narednom periodu!

By: TV Exposed