Birce Akalay dobila novo priznanje za ponos!

Vodeća turska platforma zajednice KizlarSoruyor objavila je rezultate ankete „Simbol žena godine koja inspiriše“, koja je organizovana 8. put ove godine i dodeljena u ime projekta društvene odgovornosti Kizlar One Step Forward.

Birce Akalay dobila novo priznanje za ponos!

Foto Credits: IMDB

Kzilar One Step Forward traje već tri godine sa ciljem da inspiriše žene u njihovom obrazovanju i karijeri.

Istraživanje igra važnu ulogu u oblikovanju društvene percepcije žena. Ovogodišnji rezultati su takođe pokazali snažnu zastupljenost uticaja i prisustva žena u društvu.

Sedam važnih žena među ovogodišnjim kandidatima bila su imena koja su učinila da se moć i uticaj žena oseti u svim oblastima u Turskoj.

Simbol žena godine

Međutim, ime koje je privuklo pažnju svojim radom i duboko uticalo na društvo izabrano je za „Simbol žene godine“.

Ime koje je izabrala zajednica KizlarSoruyor sa više od 10 hiljada glasova, postalo je neko ko je preduzeo velike korake da inspiriše žene u njihovom obrazovanju i karijeri. To ime glasi Birce Akalay!

Birce Akalay je izabrana za Inspirativni simbol žene godine, među 7 neverovatnih žena, od kojih je svaka postigla veliki uspeh u svojim oblastima i transformisala društvo na pozitivan način.

I konačno, ime koje je godinama bacalo svetlo na Tursku i izdvajalo se svojom ulogom kao glas ženskih pokreta, smatrano je dostojnim ove počasti: bravo Birce!

View this post on Instagram

A post shared by Birce Akalay (@birceakalay)

NOVO - Hande Ercel želi da radi u Bolivudu!

By: TV Exposed