Podrška iz inostranstva za seriju Senden Daha Guzel!

Nova romantična humoristična serija Fox TV-a Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, u kojoj glavne uloge igraju Cemre Baysel i Burak Celik, stigla je na ekrane sa svojom prvom epizodom prošle nedelje.

Podrška iz inostranstva za seriju Senden Daha Guzel!

Foto Credits: IMDB

Svakog leta postoji zabavni deo na turskim kanalima na kojima se prikazuju desetine TV serija. “Šarene” serije okružuju ekran svojim zabavnim temama. Iako se neke letnje serije sastoje od dramskih teških priča, uopšteno gledano, priče sa puno smeha, ljubavnih scena i zabavnih događaja preferiraju se za publiku koja je umorna od sezone koja je ostala iza nas.

Senden Daha Guzel / Lepša od tebe je jedna od njih. TV serije koje se emituju na turskoj televiziji već dugi niz godina privlače posebnu pažnju u inostranstvu. Turske TV serije, koje se prodaju na televizijskim kanalima u mnogim zemljama sveta, predstavljaju ozbiljno tržište.

Iz tog razloga, svaka serija koja dođe na ekran ima internacionalni deo, a sa interesovanjem ih prate na društvenim mrežama, jer počinju da se emituju na turskim televizijama. Ali svake godine, na ekranu gde se dešavaju desetine TV serija, publika u Turskoj je bombardovana sa toliko TV serija da mnoge od njih podlegnu gledanosti, ostanu neprimećene ili su nekako nezanimljive i iz tih razloga imaju kratak život na ekranu.

Ali oni koji primete seriju u inostranstvu i žele da je gledaju veoma su uznemireni zbog ove situacije! Na društvenim mrežama ima toliko poruka za TV serije koje nisu relevantne u Turskoj i aktere tih TV serija da postoji interesovanje koje sve iznenađuje.

Gledaoci iz inostranstva, koji su primetili da je prva epizoda serije Senden Daha Guzel dobila ispodprosečnu ocenu, i vole da prate i gledaju turske romantične komedije, šalju poruke turskim gledaocima kako serija ne bi završila i nastavila da se gleda na ekranu!

Svi znamo da je uz gledanost u Turskoj, prodaja serije u inostranstvu glavni faktor opstanka neke serije. Ovo su dobri znaci za seriju Lepša od tebe koja je već danima predmet raznih diskusija i rasprava.

NOVO - Pobuna Hande Ercel protiv nejednakosti plata?!

By: TV Exposed