Kerem Bursin i malena Ebrar u istoj seriji!

Turski glumac Kerem Bursin i dalje uživa u popularnosti koju mu je donela serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata. Ipak, to što glumca nismo gledali na ekranima ne znači da Kerem ne radi vredno na novim projektima.

Kerem Bursin i malena Ebrar u istoj seriji!

Foto Credits: Dizilah

Kerem Bursin je nedavno na svom Instagram nalogu sa pomalo neobičnom fotografijom najavio svoj novi projekat Lemi. Sada stižu nove informacije na ovu temu. U pitanju je serija za jednu od digitalnih platformi. Ostaje da se vidi o kojoj je reč, a ranije se pisalo dosta o tome da će glumac raditi na Disney Plusu. Čak je bilo reči da je on trebao da tumači ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene, koja je kasnije pripala Bugri Gulsoyu.

Za novi Keremov projekat je zadužena kompanija Ay Yapim. Na poziciji režisera je Osman Kaya. Kerem Bursin će se dakle pojaviti u novoj seriji a ostaje da vidimo gde će ona biti emitovana. Pored njega poznato je da će ulogu u ovoj novoj seriji imati i malena Ebrar Demirbilek. Na Instagram nalogu ove devojčice je podeljena ista Keremova fotografija, kao najava nove serije, sa istim opisom - neobična priča uz hashtagove #lemi i #soon (uskoro).

S obzirom da nas prema najavama ova nova serija očekuje uskoro, ljudi zaduženi su nju su odradili fenomenalan posao jer o radnji projekta i ostatku glumačkog kadra nije procurila nijedna jedina informacija.

NOVO - Afra Saracoglu i pet činjenica o njoj

By: TV Exposed