Afra Saracoglu i pet činjenica o njoj

Turska glumica Afra Saracoglu je kao i njen partner iz nove serije Yali Capkini u centru pažnje javnosti i društvenih mreža. Njihova zajednička serija postaje sve uspešnija, pa tako i interesovanje za glavne glumce postaje sve veće.

Afra Saracoglu i pet činjenica o njoj

Foto Credits: IMDB

Kako je sve krenulo, o seriji Yali Capkini će još dosta pričati. Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu su zaista sjajni u glavnim ulogama i fanovi turskih serija pokazuju sve veće interesovanje za njih dvoje.

Nakon pet zanimljivih i neočekivanih činjenica o Mertu donosi pet stvari koje možda niste znali o Afri.

  1. Afra Saracoglu je odrasla bez oca, koji je porodicu napustio kada je ona bila mala. Glumica je u nekoliko navrata izjavila da nema posebnu želju da ga upozna. Njena porodica su njena majka i baka i deka. Sa 14 godina Afra je započela da se bavi modelingom da bi finansijski pomogla porodici.
  2. Afra svoju glumačku karijeru duguje svojoj majci. Ona je videla objavu producenata filma u kom su glumili Ozcan Deniz i Nurgul Yesilcay, u kojoj su tražili devojku sa zelenim očima za ulogu kćerke glavnih likova u projektu i poslala Afrinu sliku. Kao rezultat producenti su na kastingu izabrali upravo nju i tada je počela njena karijera u turskom šou-biznisu.
  3. Saracoglu je otpočela studije na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Eskesehiru ali je zbog zgusnost rasporeda snimanja morala da pauzira školovanje. Trenutno dakle nema visoko obrazovanje.
  4. Nakon neuspešne veze sa asistentom režije TV serije Gospodja Fazilet i njene kćerke, Afra Saracoglu je upoznala Merta Yazicioglua koji je brzo postao njen momak. Mladi par predstavlja odličan primer stabilne veze, birajući miran i "običan" život van Istanbula u koji dolaze samo zbog posla.
  5. Saracoglu je po prvi put od strane šire publike primećena u seriji Gospodja Fazilet i njene kćerke u kojoj je tumačila sporednu ulogu. Nakon toga i dva ne baš zapažena projekta, serija Kardes Cocuklari i Ogretmen, njen veliki glumački talenat i potencijal je konačno primećen. Afra je dobila ponudu za ulogu u seriji Yesilcam u kojoj je bila partnerka Cagatayu Ulusoyu. Ova serija je u 2021. bila najgledaniji projekat BluTV-a. Sve to je ispratila ponuda iz serije Yali Capkini koja se ispostavlja kao pun pogodak.

Ostaje nada da će scenaristi serije nastaviti da rade dobar posao i da će mlada glumica imati šansu da pokaže sav svoj raskošan talenat.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna postaje sve uzbudljivija

By: TV Exposed