Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna postaje sve uzbudljivija

TV serija Show TV-a, koja se radi u produkciji kompanije BKM, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se sa interesovanjem gleda četvrtkom uveče, donosi na ekran impresivnu priču u kojoj se doživljavaju emotivni momenti, a radnja ne usporava.

Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna postaje sve uzbudljivija

Foto Credits: IMDB

Nastavlja se podrška projektu u kome se Devrim Ozkan i Ertan Saban ističu kao veoma uspešan serijski par. Gledaoci svojim interesovanjem obezbeđuju da su ocene rejtinga dobre na ekranu i stvaraju snažnu interakciju tako što dele hiljade postova o seriji na društvenim medijima.

Songul, koja se u poslednjoj epizodi pridružila novom timu, imala je težak put na svom prvom poslu na terenu. Sadi Payasli je pritekao u pomoć Songul, koja je bila usred sukoba. Dok su prizori para koji oduzimaju dah zatvarali publiku uz TV ekrane, pažnju je privukao Sadijev susret sa glavnim tužiocem u finalu. Par #SadGul, koji je dobio pohvalne komentare publike, zaseo je na dnevni red društvenih mreža ove nedelje. Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi nastavlja da oduzima dah publici.

Objavljena je najava nove 13. epizode turske serije Neka život dodje kako zna koju potpisuje BKM a koja se emituje na Show TV-u. Nevzatove reči „Tvoja majka je mrtva Araz“ skreću pažnju u promociji u kojoj trenuci puni akcije u kojima se Sadi i Songul sukobljavaju rame uz rame oduzimaju dah. Pažnju privlače i reči.

„I dobro i zlo su u čoveku. Ono što nas određuje jesu naši izbori. Čovekov najgori neprijatelj je njegova prošlost. Pronađite ono što vas je povredilo u prošlosti i suočite se s tim.".

Evo i pomenute najave.

NOVO - Za seriju Gecenin Ucunda već počinje kritičan period!

By: TV Exposed