Cansu Tosun u popularnoj nemačkoj seriji Die Toten vom Bodensee

Turska glumica Cansu Tosun potpisala je ugovor za rad u jednom stranom, za nju domaćem projektu. Prenosimo do sada poznate informacije.

Cansu Tosun u popularnoj nemačkoj seriji Die Toten vom Bodensee

Foto Credits: IMDB

Cansu Tosun ima novi projekat, odnosno novu ulogu u seriji. Glumica će se pojaviti u novoj sezoni popularne nemačke serije Die Toten vom Bodensee ili u prevodu Ubistvo kraj jezera. Reč je o nemačko-austrijskoj krimi seriji u kojoj se istražuju slučajevi ubistva duž državne granice. Serija je snimana najviše u Bregencu i okolini jezera Constance.

Premijera ovog projekta je bila još 11. oktobra 2014. godine u Austriji. Ceo projekat se radi u produkciji kompanija ZDF, Osterreichischer Rundfunk i Graf Film.

Biće to trinaesta uloga u karijeri Cansu Tosun. Prethodni projekat na kom je radila je kratki film HALO- A Hero s Journey. Kada su turske serije u pitanju, Tosun je poslednju ulogu imala u seriji Mehmetcik Kutul Amare u kojoj je glumila Fatmu.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun)

Pored ove, imala je uloge i u serijama Familya, Goc Zamani, Ajsen- Zlatareva kći, Kayip Sehir i drugim projektima.

To što će se Cansu pojaviti u Nemačkoj seriji ipak ne treba mnogo da čudi. Glumica je rođena u Ninbergu a u Nemačkoj je i odrasla.

NOVO - Da li je Aslihan Guner jedna od najlepših turskih glumica? (FOTO)

By: Milt-TV Exposed