Da li će turska serija Nomen opravdati očekivanja?!

Popularni turski glumac Halit Ergenc, koji dugo nije bio na setu, sprema se za snimanje digitalne serije Nomen, za koju se očekuje da bude jedna od ambicioznih produkcija Disney plusa, digitalne platforme, koja je nedavno ušla na tursko tržište.

Da li će turska serija Nomen opravdati očekivanja?!

Foto Credits: Dizilah

Saznalo se da će Halit Ergenc, koji je i ambasador brenda Disney plus, koji je sa radom u Turskoj počeo 14. juna, igrati u seriji Nomen, što je naišlo na oduševljenje kod njegovih fanova koji željno iščekuju Halitov povratak.

Nova serija ovog veoma popularnog turskog glumca se iščekuje sa velikim nestrpljenjem. Počeli su da se pojavljuju novi događaji oko serije. Na kraju, Halit Ergenc, koji je poslednju ulogu igrao u TV seriji Babil, ovoga puta će se pojaviti pred publikom sa digitalnim projektom.

Popularni glumac je odgovarao na pitanja da li ima novi projekat proteklih meseci i tada rekao da još uvek nije sve jasno. Sada jeste, Ergenc se vraća a od ovog projekta su zaista ogromna očekivanja.

Navodi se da će glumac, čije je ime neko vreme poznato u seriji Nomen, Disney plus-a, dati život izvanrednom liku u seriji, za koju se navodi se da ima fantastičnu priču. Ono što raduje je i činjenica da je glumac počeo pripreme za željno iščekivanu seriju.

Disney Plus je za sada emitovao četiri od osam epizoda serije Kacis / Bekstvo, koja je privukla veliku pažnju. Naredna turska serija koju ćemo gledati na ovoj digitalnoj platformi je Između sveta i mene sa Demet Ozdemir i Bugrom Gulsoyem u glavnim ulogama.

Nakon nje očekuje se serija Nomen, Halita Ergenca, čije snimanje počinje u narednom periodu.

NOVO - Da li epizoda 2 donosi bolju gledanost za Ah Nerede?!

By: TV Exposed