Da li epizoda 2 donosi bolju gledanost za Ah Nerede?!

Gledanost serije Ah Nerede / Ah Gde, koja je prošlog petka krenula na Star TV-u, nije stigla kako se očekivalo. Iako serija nije dobro počela, njena urnebesna priča i angažovane interakcije na društvenim mrežama izazvale su nadu.

Da li epizoda 2 donosi bolju gledanost za Ah Nerede?!

Foto Credits: IMDB

Gledanost druge epizode ​​ove turske TV serije, u kojoj glume Oktay Cubuk i Nil Keser, postala je stvar velike radoznalosti. Važna je i ocena rejtinga nove epizode serije ​​Ah Nerede koja će uticati na budućnost priče.

Očekuje se dobra gledanost od druge epizode TV ​​serije Ah Nerede , koja će biti emitovana u petak, 8. jula u 20 časova. Bolji rezultati serije u odnosu na prvu epizodu, ukoliko do njih dođe, podići će moral ekipe koja radi na projektu. Ipak, kao i mnoge serije u letnjem periodu, čini se da se očekivanje veoma visoke gledanosti za Ah Gde neće ostvariti.

Pa šta će se desiti u novoj epizodi? Evo detalja: Dok Zehra i plan osvete devojaka protiv Ferita traje, Ferit i Zehra pokušavaju da pridobiju naklonost porodice.

Zehra mora da dokaže Senihi da je prikladna nevesta za porodicu Serbetlioglu, a Ferit mora da stekne Alijevo poverenje. Ova situacija je važna za Ferita koliko i za devojke. Jer nastavak plana devojaka zavisi od nastavka ljubavne igre Ferita i Zehre protiv porodica.

Ferit, koji nije svestan igre koju su postavile devojke, iz dana u dan biva uvučen u zamku. Međutim, Ferit ima i iznenađenje za devojke.

NOVO - Hazal Subasi o sličnostima sa svojim likom iz serije Kasaba Doktoru

By: TV Exposed