Hazal Subasi o sličnostima sa svojim likom iz serije Kasaba Doktoru

Hazal Subasi, koja se vratila na setove sa TV serijom Kasaba Doktoru / Gradski doktor, ima uspešan proces sa likom Leyle. Serija, koja je emitovala prvih 13 epizoda i upotpunila sezonu, ponovo će se pojaviti pred publikom u septembru.

Hazal Subasi o sličnostima sa svojim likom iz serije Kasaba Doktoru

Foto Credits: Internet Haber

Hazal Subasi, koja je imala drugačije iskustvo u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor, snažno se vratila na ekran sa likom koji je za kratko vreme oduševio njene fanove.

Hazal, koja je partner sa Denizom Canom Aktasom u ovoj seriji, pobrala je mnogo simpatija. Glumica je bila veoma impresionirana ljubavlju likova u seriji prema njihovom radu. Hazal je rekla:

„Vrlo mi je impresivno što su obavili posao sa veoma čistog mesta, njihova odlučnost i hrabrost.”.

Glumica, koja daje savete i liku Leyle, smatra da treba da se smiri. Glumica je dodala: „Mislim da ima mnogo misli koje želi da prenese protiv bilo koga. Ni to nije dobro za nju.“.

Ističući da je zaista mnogo želela da prikaže lik Leyle i da joj je zato bilo lakše da se navikne na takav lik, glumica je izjavila:

„Lakše se navikne na nešto što želiš da igraš. Zato sam mislila da je to avantura. Nije bilo teško, lako sam se zagrejala za Leylu.”.

Dodirujući sličnost lika koji glumi u seriji Kasaba Doktoru i nje same, glumica je sebe opisala kao hrabru i odlučnu osobu.

Hazal Subasi je rekla: „Takođe sam hrabra, odlučna. Radim ono što želim. Ako verujem u nešto, preuzimam punu odgovornost, preuzimam rizik. U tom pogledu ima mnogo stvari kojima smo slični.“.

NOVO - Tayanc Ayadin o seriji Tozluyaka

By: TV Exposed