Megan Foks se razišla sa suprugom

Holivudska glumica Megan Foks i njen suprug Brajan Ostin Grin navodno su već mesecima rastavljeni, i ne žive zajedno. Prema pisanju američkih medija, Megan je uslikana bez venčanog prstena na ruci tokom kupovine za vreme epidemije koronavirusa. Takođe, nedavno su viđeni zajedno ali samo kako predaju decu jedno drugom u Los Anđelesu, pa su svi ...

Megan Foks se razišla sa suprugom

Holivudska glumica Megan Foks i njen suprug Brajan Ostin Grin navodno su već mesecima rastavljeni, i ne žive zajedno.

Prema pisanju američkih medija, Megan je uslikana bez venčanog prstena na ruci tokom kupovine za vreme epidemije koronavirusa. Takođe, nedavno su viđeni zajedno ali samo kako predaju decu jedno drugom u Los Anđelesu, pa su svi zaklučili da je svako od supružnika otišao na svoju stranu.

Brajan Ostin Grin živi u Malibuu, dok je Megan u Kalabasu, i bez obzira što su razdvojeni navodno ne planiraju razvod. U braku su deset godina, i odlučili su da zajedno odgajaju trojicu svojih sinova.

- Megan i Brajan se jako vole, ali jednostavno ne mogu da žive zajedno. Mesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo pre nego što je počela pandemija. Ni u jednom trenutku nisu planirali da se razvedu. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su svaki put uspeli da ih reše. Njihovi prijatelji se nadaju da će i ovaj put biti tako - izjavio je anonimni izvor blizak paru.

By: TV Exposed