Fantastičan start nove turske serije Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne uklapam se u ovaj svet!

Juče je bila premijera nove, ambiciozne turske TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne uklapam se u ovaj svet. Glavnu ulogu u ovom projektu tumači Oktay Kaynarca, a njegova partnerka je Pelin Akil.

Fantastičan start nove turske serije Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne uklapam se u ovaj svet!

Foto Credits: IMDB

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne uklapam se u ovaj svet je od velikog značaja za glumca Oktaya Kaynarcu. Kaynarca je pored glavne uloge u projektu preuzeo važnu ulogu i u produkciji. Serija se emituje na ATV TV, a Oktay ju je i pre početka nazvao lokomotivom sezone. Čini se da je i te kako bio u pravu.

Rejting prve epizode je bio fantastičan! Total rejting koji je ostvaren je bez dileme jedan od najboljih rezultata u poslednje vreme i iznosio je 8.23. U AB kategoriji je ostvaren rezultat od 5.90 a u ABC1 7.80. Veoma dobar start serije Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne uklapam se u ovaj svet, možda čak i jedan od boljih u poslednjih nekoliko godina.

Radnja ove turske serije prati lik po imenu Cezayir (Oktay Kaynarca), koji odlučuje da osveti brata koji je radio za državu, a život je izgubio kao žrtva sabotaže. Cezayir odlučuje da otpočne novi život, tako što lažira sopstvenu smrt, ali posle odredjenog vremena će sticajem okolnosti morati da se vrati svom starom životu.

NOVO - Ima li razloga za brigu za seriju Kardeslerim?!

By: TV Exposed