Ima li razloga za brigu za seriju Kardeslerim?!

Publika, koja je željno iščekivala povratak serije Kardeslerim / Moja braća u trećoj sezoni, bila je veoma iznenađena niskom gledanošću. Bilo je malo dosadno što je serija imala prosečne ocene samo u kategoriji total, dok je ispodprosečna ocena bila u AB i ABC1.

Ima li razloga za brigu za seriju Kardeslerim?!

Foto Credits: IMDB

U subotu je serija Kardeslerim / Moja braća zatvorila dan na drugoj poziciji u kategoriji total, odmah posle popularne serije Gonul Dagi.

U subotu uveče emitovana je 59. epizoda serije Moja braća, a bolji rezultati u total kategoriji u odnosu na prethodne nedelje rasteretili su mnoge gledaoce. Zato što slabiji učinak u novoj sezoni može da postane veliki rizik za sve serije. ATV TV je imao velika očekivanja od nastavka projekta Kardeslerim, ali početak treće sezone nije bio tako dobar.

Iako su stope i dalje ispod proseka u kategorijama AB i ABC1, dobar porast u total kategoriji rejtinga motivisao je ceo tim serije. U priči ove turske serije, nova era je počela naglim bogaćenjem porodice Eren. Ali, naravno, ne ako ne upadnu u nevolje. Sa likovima Asiye i Doruka koji se ponovo susreću sa publikom, primećujemo da je interesovanje za njih dvoje ponovo poraslo na društvenim mrežama. Pored ove ljubavi koja nosi seriju Kardeslerim, publika želi i da se u scenariju snažnije obrađuju ostali parovi u priči. Postoje i postovi u ovom pravcu na društvenim mrežama.

Kada pogledamo ogroman uspeh ostvaren u prve dve sezone serije, možemo reći da se treća sezona osvrće na stara vremena. Gledanost je pala skoro za polovinu i čini se da to podseća na mogućnost daljeg rasta u narednim nedeljama. Da li će tako i biti ostaje da vidimo…

NOVO - Murat Yildirim donosi nova uzbuđenja u seriji Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed