Serija Kefaret nastavlja svoj put... (FOTO)

Snimanje serije Kefaret, koja se već dugo priprema, počelo je juče, 15. oktobra. Serije će se emitovati na televiziji Foks, a glavne uloge tumače Mert Fırat i Nurgul Yesilcay, koji su nedavno glumili u TV seriji Gulperi. U isto vreme, Nurgul Yesilcay je prva najavila početak Kefaret produkcije koju su Firatovi i njeni obožavaoci željno ...

Serija Kefaret nastavlja svoj put... (FOTO)

Snimanje serije Kefaret, koja se već dugo priprema, počelo je juče, 15. oktobra. Serije će se emitovati na televiziji Foks, a glavne uloge tumače Mert Fırat i Nurgul Yesilcay, koji su nedavno glumili u TV seriji Gulperi.

U isto vreme, Nurgul Yesilcay je prva najavila početak Kefaret produkcije koju su Firatovi i njeni obožavaoci željno iščekivali. Mert Fırat, kao i Nurgul Yesilcay, koja se sprema za povratak na ekrane nakon Gulperija, nisu viđeni u TV seriji od serije Ufak Tefek Cinayetler. Stoga, obožavaoci dvoje glumaca nestrpljivo čekaju novu seriju.

Nurgul Yesilcay rekla je u intervjuu koji je snimila pre nekoliko dana da se veoma dobro slaže sa Mertom Fıratom, sa kojom je prethodno glumila u filmu Gece.

Uzbuđenje je na vrhuncu zbog serije dvoje glumaca koji su već sigurni da će ih kamere "voleti".

Yesilcai je na svojoj Instagram stranici objavila da je snimanje serije počelo, sledećom fotografijom...

By: TV Exposed

NOVO-Hazal Kaya i Ali Atay u reklami (VIDEO)