Kerem Bursin o vezi sa Hande Ercel  - “Jako smo srećni”!

Turski glumac Kerem Bursin gde god da se pojavi privuče veliku pažnju paparaca. Isti slučaj je i sa njegovom partnerkom sa scene serije Sen Cal Kapimi i devojkom u privatnom životu Hande Ercel.

Kerem Bursin o vezi sa Hande Ercel  - “Jako smo srećni”!

Foto Credits: ABC Gazetesi

Za razliku od Kerema, Hande uglavnom ne želi mnogo da razgovara sa medijima, pogotovo ne o privatnom životu. U sred saobraćajne gužve, novinari su primetili Kerema u svom automobilu. Oni su se okupili oko vozila i počeli da postavljaju glumcu veliki broj pitanja. Većina se odnosila na njegovu ljubavnu vezu sa Hande. Pripadnike medija je zanimalo kada je njihova veza počela i slično. Između ostalih, provuklo se pitanje šta Kerem misli o glasinama da je Hande Ercel bila u vezi sa biznismenom Muratom Akdoganom. U pitanju je vest koja je ne tako davno punila stranice medija u Turskoj.

Kerem Bursin je kratko poručio da ga jednostavno ne zanimaju takve besmislice. To ga ne interesuje i samim tim ne namerava ni da odgovara na takva pitanja. Hande i on su zajedno, uživaju u vezi i veoma su srećni, poručio je popularni glumac.

NOVO - Turska verzija La Casa De Papel - La Hay De Maske!

 By: Milt-TV Exposed