Fotografija Oktaya Kaynarce sa seta serije Ben Bu Cihana Sigmazam privlači dosta pažnje

Turski glumac Oktay Kaynarca bio je veoma zapažen u popularnoj seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, ili kratko EDHO. Sada radi na svom novom projektu pod nazivom Ben Bu Cihana Sigmazam, gde je i producent i glavni glumac.

Fotografija Oktaya Kaynarce sa seta serije Ben Bu Cihana Sigmazam privlači dosta pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Oktay Kaynarca je počeo da radi na posebnom projektu za svoju karijeru. Punom parom nastavlja se snimanje serije Ben Bu Cihana Sigmazam ili u prevodu Ne mogu da stanem u ovaj svet, koja će se emitovati na ATV TV-u, u kojoj će popularni glumac nastupiti i kao producent. Fotografija sa seta ove nove turske serije izazvala je radoznalost uzbuđene publike.

Kaynarca je već neko vreme na setu za svoju novu seriju Ben Bu Cihana Sigmazam, u kojoj je i glavni glumac i producent. Oktay, koji je i sam stvorio veoma uspešnu glumačku ekipu, sada će se pojaviti pred publikom sa likom koji se zove Cezayir.

U Uzbekistanu i dalje traje snimanje ove nove TV serije, a deo serije će biti snimljen i u Turskoj. Fotografija sa seta serije, koja se snima punom parom, izazvala je radoznalost publike.

Fotografije sa seta nove serije Ben Cihana Sigmazam koje su obavljene privukle su dosta pažnje, a na njima se vidi da je Oktay Kaynarca obučen u vojničku odeću. Pomenutu fotografiju možete pogledati ispod naslova.

Prema najavama očekuje nas zaista veoma zanimljiva serija, ali ipak sačekajmo jesen…

NOVO - Može li serija Seversin da preživi nešto lošiji rejting?!

By: TV Exposed