Žene iz serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice poslale poruku za 8. mart

Serija Kizilcik Serbeti beleži pad rejtinga ali i dalje šalje jake poruke.

Žene iz serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice poslale poruku za 8. mart

Foto Credits: Haberler

Show TV serijal koji obara rekorde, u produkciji Gold Filma iFaruka Turguta, u kojoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Ahmet Mumtaz Taylan, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman opet je došao na prvo mesto u svim kategorijama svojom epizodom koja je emitovana u petak.

Treba istaći da je serija Kiziclik Serbeti | Šerbet od brusnice bila prva u gledanosti u svim grupama publike, ali se dvocifrene stope više nisu mogle postići.

Serija, koja svakog petka postavlja dnevni red društvenih mreža, bila je na TT listi 8 sati na X-u sa etiketom Kizilcik Serbeti.

Hešteg Cimen

Dok je emitovanu epizodu obeležila odluka Cimen i Gokhana, oznaka Cimen je ušla na dnevni red i Turske i sveta i o njoj se mnogo pričalo.

Cimen je na TT listi 1 sat i 45 minuta na svetskoj agenda.

Žene tima Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice podelile su značajnu poruku za 8. mart, Međunarodni dan žena. U najavi koja se pojavila na ekranu pre početka emitovanja serije, Evrim Alasya je rekla:

„Mi, kao žene iz tima Kizilcik Serbeti, želimo da ne samo jedan dan, već svaki dan bude proveden sa poštovanjem i ljubavlju i bez nasilja, okončamo diskriminaciju.”.

Reči „Nadam se da ćemo se sresti u dobrim danima“ privukle su pažnju.

NOVO - Pad u gledanosti serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed