Na setu serije Yali Capkini je visok napon!

Kako je serija Yali Capkini najuspešnija produkcija ove sezone, mnogi detalji u priči takođe su na dnevnom redu na društvenim mrežama.

Na setu serije Yali Capkini je visok napon!

Foto Credits: IMDB

Buce Buse Kahraman, koja je nedavno igrala i igra lik koji je publika najviše kritikovala, povećala je svoju popularnost u ovoj situaciji. Glumica, koju smo gledali u liku Pelin, postala je ime koje je naišlo na oštru reakciju publike jer se našla među likovima Ferita i Seyran, a scenarista je ovaj lik izneo u prvi plan.

Odgovarajući na pitanja fanova na Onediovom Youtube kanalu, glumica je zanimljivim izrazom objasnila da je energija bila veoma velika na setu serije. Jedan gledalac je upitao: „Ako biste mogli da okačite tekst ili sliku na ulaz na set serije Yali Capkini, šta bi to bilo?“ Ona je na ovo pitanje odgovorila sledećim rečima: „Pažnja, to može biti nešto poput visokog napona. Jer ovde je struja visoka.”.

Dobri odnosi na setu

Ovim rečima glumica objašnjava da je na snimanju bilo veoma intenzivno i energično okruženje. Uz pažnju miliona koji prate TV seriju Yali Capkini, svaki detalj je sada postao važniji. I publika se pita šta se desilo na setu. Rekavši da su se svi veoma dobro slagali i slažu na snimanju serije Yali Capkini, glumica je navela i da su bili u dobrim odnosima sa Mertom Ramazanom Demirom i Afrom Saracogluom.

Rezultati su više nego očigledni. Projekat dobija sjajan rejting a glumci odlične povratne reakcije od publike, čak kada i u slučaju Buce tumače negativan lik.

View this post on Instagram

A post shared by Startv (@startv)

NOVO - Industrija turskih TV serija u kampanji pomoći žrtvama zemljotresa!

By: TV Exposed