Novi projekat Arasa Buluta Iynemlija će biti serija

Pre nekoliko dana najavljen je novi projekat turskog glumca Arasa Buluta Iynemlija. U međuvremenu dobili smo nove, nešto drugačije informacije.

Novi projekat Arasa Buluta Iynemlija će biti serija

Foto Credits: Haberler

Aras Bulut Iynemli će tumačiti lik osnivača Turske republike, Mustafe Kemala Ataturka. Reč je o bez dileme jednoj od najznačajnijih ličnosti turske istorije. Prvo je najavljeno da će biti snimljen film, ali sada stižu nešto drugačije vesti.

Umesto filma, biće snimljena kompletna serija. Poznati su i detalji oko samog projekta. Plan je da bude snimljeno i emitovano dve sezone ove nove istorijske turske serije. Svaka od njih će imati po šest epizoda. Projekat će biti emitovan na Disney Plus digitalnoj platformi povodom veka od formiranja Turske republike u 2023. godini.

Dakle i Aras Bulut Iynemli će u budućnosti raditi na projektima digitalnih platformi. Broj poznatih turskih glumaca koji rade na njima je sve veći. Već je dobro poznato da te serije donose sigurnost, sve se već zna unapred a i često bolju zaradu po snimljenoj epizodi. Televizijskim serijama će postati sve teže da se izbore sa pravom najezdom digitalnih platformi na tržište u Turskoj.

NOVO - Turske drame više ne privlače tinejdžere

 By: Milt-TV Exposed